Scientific newsTissue engineeringخبر علمیدستاورد زیستیسلول های بنیادیمهندسی بافت

فاز III آزمایش‌ها بالینی برای بازسازی غضروف‌ها بر پایه سلول ها بنیادی آغازشده است

گروهی از محققان در دانشگاه Osaka برای درمان غضروف‌های آسیب‌دیده که قبلاً غیرقابل درمان بودند و درمانی مؤثر نداشتند، یک بافت مصنوعی حاوی سلول‌های بنیادی مزانشیمی (MSCs) ساختند.photo5857393845174645305 - فاز III آزمایش‌ها بالینی برای بازسازی غضروف‌ها بر پایه سلول ها بنیادی آغازشده است

پس از اولین آزمایش‌های بالینی بر روی انسان‌ها در بیمارستان دانشگاهی Osaka، جراحی اولین بیمار در فاز سوم مطالعات بالینی انجام شد تا اثربخشی و ایمنی این درمان را تایید کند. این اولین آزمایش بالینی برای درمان و بازسازی غضروف در ژاپن با استفاده از سلول‌های بنیادی آلوژنیک و بانک سلولی در مرکز تحقیقات پزشکی دانشگاه Osaka است. این موضوع ثابت‌شده است که غضروف مفصلی خون ندارد و درنتیجه توانایی محدودی برای درمان خود دارد و هیچ روش درمان مؤثری برای ان وجود ندارد. بااین‌حال روش‌های درمانی با استفاده از سلول‌های بنیادی و تکنیک‌های مهندسی بافت در سراسر جهان درحال‌توسعه می‌باشند. اگرچه که دستیابی به یک کیفیت خوبی از بازسازی و ادغام بافتی مناسب بسیار دشوار است.

Norimasa NAKAMURA،Hideki YOSHIKAWA و Yoshiki SAWA در دانشگاه Osaka با ترکیب محیط کشت تک‌سلولی و سوسپانسیون و با استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSCs) به‌عنوان ماده اولیه توانستند بافتی سه‌بعدی با قابلیت چسبندگی و تمایز عالی بسازند. خواص منحصربه‌فرد این بافت، پیوند با روش‌هایی ک حداقل اثرات تهاجمی را دارند مانند آرتروسکوپی امکان‌پذیر ساخته است.

این روش مهندسی بافت ازنظر بین‌المللی منحصربه‌فرد است چرا که باعث احیا و بازسازی غضروف بدون استفاده از ترکیبات مشتق شده از حیوانات و مواد شیمیایی می‌شود و در ژاپن ثبت گردیده است.این نخستین آزمایش بالینی برای بازسازی بافت است که در آن شرکت‌های دارویی بزرگ شرکت کرده‌اند و در این آزمایش شرکت Twocells با حمایت شرکت دارویی Chugai شرکت داشته است.

در این آزمایش بالینی، کشت سلول‌های آلوژنیک در محیط کشت بدون سرم (محیط کشت مصنوعی) انجام می‌شود. بنابراین در مقایسه با روش‌های معمول پیوند اتولوگ که به دو محله عملیات برای درمان نیاز داشتند، در این روش تنها یک مرحله عملیات نیاز است. که این موضوع می‌تواند باعث کاهش فشار بر روی بیماران و کاهش هزینه بهره‌وری گردد. این روش، روشی مناسب برای اکثر بیماران نه‌تنها برای آن‌هایی که آسیب‌های ورزشی دیده‌اند بلکه آن‌هایی که در فاز اولیه بیماری‌های مفصلی قرار دارند است. تعداد بیماران مبتلا به آرتروز(OA) حدوداً ۳۰ میلیون نفر است که امید است این روش بتواند از شروع این بیماری در نسل‌های میان‌سال جلوگیری کند.

مترجم: فائزه خوب بخت

source link

 

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

R... Khavari

ادمین و محقق و مدیر سایت

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Free WordPress Themes
بسته

Adblock شناسایی شد

لطفا با غیرفعال کردن "مسدود کننده تبلیغ" خود ما را حمایت کنید.